نارگیل میوه نخل نارگیل (Cocos nucifera) است.
برای آب ، شیر ، روغن و گوشت خوشمزه آن استفاده می شود.
نارگیل ها بیش از 4500 سال است که در مناطق گرمسیری رشد کرده اند اما اخیراً به دلیل طعم ، کاربردهای آشپزی و مزایای بالقوه سلامتی آنها محبوبیت زیادی پیدا کرده است (1).
در اینجا چند مزایای سلامتی و تغذیه ای نارگیل ذکر شده است.
انواع محصولات نارگیل
گوشت سفید خام داخل یک نارگیل به آن هسته گفته می شود. دارای بافتی محکم و عطر و طعم خوشمزه و کمی شیرین است (2).
اگر یک نارگیل کامل دارید ، می توانید گوشت خام را از پوسته خرد کنید و آن را میل کنید. در فرم پردازش شده ، معمولاً آن را بریده ، تراشیده یا رنده شده مشاهده می کنید (2 ، 3).
شیر و خامه نارگیل با فشار دادن گوشت خرد شده و رنده شده تهیه می شود (2 ، 3).
گوشت نارگیل خشک معمولاً رنده یا تراشیده شده و در پخت و پز یا پخت استفاده می شود. می توان آن را بیشتر پردازش و درون آرد ریخت (2 ، 3).
از دیگر فواید آب نارگیل میتوان به بهبود رابطه جنسی و
روغن نارگیل نیز از گوشت استخراج می شود (منبع 2 ، 3 ، 4 منبع مطمئن).
خلاصه
گوشت نارگیل خوشمزه و کمی شیرین است و می توانید از خوردن آن به صورت خام یا خشک لذت ببرید. بسیاری از محصولات مرتبط با آن از جمله شیر نارگیل ، خامه و روغن تولید می شود.
1. بسیار مغذی است
برخلاف بسیاری از میوه های دیگر که کربوهیدرات بالایی دارند ، نارگیل ها بیشتر چربی را تأمین می کنند (منبع 5 ، 6 ، 7Trusted).
آنها همچنین حاوی پروتئین ، چندین ماده معدنی مهم و مقادیر کمی ویتامین های گروه B هستند. با این حال ، آنها منبع قابل توجهی برای بیشتر ویتامین های دیگر نیستند (5 ، 6).
مواد معدنی موجود در نارگیل در عملکردهای بسیاری در بدن شما نقش دارند. نارگیل به ویژه در منگنز بسیار زیاد است که برای سلامتی استخوان و متابولیسم کربوهیدرات ها ، پروتئین ها و کلسترول بسیار مهم است (منبع 8Trusted).
آنها همچنین غنی از مس و آهن هستند که به شکل گیری گلبول های قرمز و همچنین سلنیم ، یک آنتی اکسیدان مهم برای محافظت از سلول های شما کمک می کند.
ارگاسم در خانم ها به چه معناست ؟